33. haftaya girdim ve son zamanlarda fiziksel olarak inanılmaz değiştiğimi hissediyorum…
Yüzüm daha yuvarlak, burun sanki biraz büyüdü, kollarım kalınlaştı, ayaklar zaten şiş
Bazı sabahlar aynaya bakınca “bu ben miyim?” diyorum resmen
Hele göbeğim… Bir yandan gurur duyuyorum, bir yandan da çatlaklar oluşmaya başladı diye üzülüyorum.
Kakao yağı, badem yağı, hindistancevizi yağı… Sürmediğim şey kalmadı ama yine de bazı bölgelerde çizgiler başladı. Sanırım biraz da genetikle alakalıymış.
Saçlarım da garip, bir gün ışıl ışıl parlıyor, ertesi gün sönük ve cansız.
Makyaj bile yapmak istemiyorum bazen, sadece temiz bir cilt ve bol su bana yetiyor gibi geliyor bu ara.
Siz neler yaşadınız fiziksel olarak bu dönemde?
Gerçekten bu değişimler kalıcı mı, yoksa doğumdan sonra toparlanıyor mu?
Kendinize nasıl bakım uyguluyorsunuz, özellikle doğal şeyler varsa önerilere açığım

Yüzüm daha yuvarlak, burun sanki biraz büyüdü, kollarım kalınlaştı, ayaklar zaten şiş
Bazı sabahlar aynaya bakınca “bu ben miyim?” diyorum resmen
Hele göbeğim… Bir yandan gurur duyuyorum, bir yandan da çatlaklar oluşmaya başladı diye üzülüyorum.
Kakao yağı, badem yağı, hindistancevizi yağı… Sürmediğim şey kalmadı ama yine de bazı bölgelerde çizgiler başladı. Sanırım biraz da genetikle alakalıymış.
Saçlarım da garip, bir gün ışıl ışıl parlıyor, ertesi gün sönük ve cansız.
Makyaj bile yapmak istemiyorum bazen, sadece temiz bir cilt ve bol su bana yetiyor gibi geliyor bu ara.
Siz neler yaşadınız fiziksel olarak bu dönemde?
Gerçekten bu değişimler kalıcı mı, yoksa doğumdan sonra toparlanıyor mu?
Kendinize nasıl bakım uyguluyorsunuz, özellikle doğal şeyler varsa önerilere açığım